PHOTO NEWS
Volledig scherm
© PHOTO NEWS

Club Brugge en KV Mechelen spelen gelijk, fans gaan met elkaar op de vuist

44 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Eddy Vervaet !! Hebt u het over Cercle ??? Voor het ogenblik hebben we 68 supporterslokalen hier in Belgie en er 38 van in West Vlaanderen. Den Anderlecht mag blij zijn dat West en Oost Vaanderen bestaat anders zat hun stadion ??? 1/4 van vol.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Eddy Vervaet !! Hoeveel supporters heeft den Anderlecht in de regio rond Anderlecht zelf zijn er 2 supporterslokalen. Bij Club Brugge 'West Vlaanderen hebben we 37 supporterslokalen in Brugge een straal van 5 km zijn er 14 lokalen t'is nu aan u , EN in het totaal hebben we 68 supporterslokalen die ingeschreven zijn in de federatie.
  • Pierre Van Der Elst

    6 jaar geleden
    2 ploegen die uitblinken in schoppen en slaan.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Misschien weet je het niet Vervaet maar de laatste abo's gaan binnen kort de deur uit bij Club,dus dat wil zeggen dat we terug elke thuismatch met 29000 zullen zijn.En dat Vervaet is ELK seizoen zo ook als het minder gaat.Daar kunnen andere ploegen alleen maar van dromen.Inderdaad WIJ hebben supporters over het hele land,kunnen weinig ploegen zeggen.Daarom kunnen wij die relschoppers gerust missen als tandpijn.
  • Eddy Vervaet

    6 jaar geleden
    Marc ledure????Zonder al die zogenaamde supporters van buiten de regio Brugge zat jullie stadion voor 1/2 leeg.Wees dus blij dat je overal supporters hebt!!!