De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Opnieuw aanslag met granaat op pitazaak in Antwerpen

In de Antwerpse Stuivenbergwijk is vannacht een aanslag gepleegd met een granaat. Er vielen daarbij geen gewonden. Het doelwit was de Turkse pitazaak Mevlana op de hoek van de Lange Stuivenbergstraat en de Lange Scholiersstraat. "De war on drugs werkt niet en is zelfs contraproductief", reageert Jinnih Beels (sp.a). 

150 reacties

  • Mary Sweet

    6 jaar geleden
    Die oorlog is toch snel gewonnen ! En zonder geweld , legaliseer wiet ( dan heeft de politie ineens veel meer capaciteit en de gevangenissen ook ) en steek er al degene in die met harddrugs bezig zijn België om zeep te helpen , verkrachters , moordenaars ( daar heb je dan plaats voor )
  • Pascale De Block

    6 jaar geleden
    Ongelooflijk...volgens velen is het weeral de schuld van BDW, dat al die jaren ervoor de wortels kunnen leggen zijn vergeet men weer eens pffffff Wees blij dat zij het eens ordentelijk aanpakken
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    Die ontploffing is van een speelgoed bommeken van op de kermis ! moest dit van een granaat zijn is de helft van het gebouw is weg . Ze maken ons hier weer wat wijs,media en nog eens media,......................................
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    @Pablo Hernandez, natuurlijk krioelt het daar van politie. Hun bureauke is achter de hoek. Maar na hun "kantooruren" zie je er geen kat meer, en kunt ge uwe plan trekken als er iets gebeurd !
  • Hans Plas

    6 jaar geleden
    Ik ken niets van terrassen en nog minder van granaten maar is dat de schade dat een granaat aanbrengt? Was het geen Chinees vuurwerk?
  1. Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”
    PREMIUM
    45

    Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Me­gan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”

    Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ - lees: oliedom - werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama een zwaar kruis om te dragen. “Dit verdient mijn dochter niet.”
  2. Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in lage-emissiezones

    Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in la­ge-emissiezo­nes

    De Vlaamse regering herstelt de toegang van oldtimers in lage-emissiezones (LEZ). Nadat de Raad van State de oorspronkelijke uitzonderingsregeling voor oldtimers had vernietigd, zou de toegang voor oldtimers binnenkort terugvallen op een regeling waarmee ze slechts 12 keer per jaar met een betalende dagpas binnen de LEZ in Gent of Antwerpen zouden mogen rijden. Op voorstel van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft de Vlaamse regering nu een besluit goedgekeurd waarin de Brusselse regeling wordt overgenomen en waarbij de lokale besturen individuele vrijstellingen kunnen verlenen.