De Belgische tak van de Franse webshop 3 Suisses is vorige week failliet verklaard. De eigenaar van 3 Suisses België, het Franse bedrijf Domoti, was enkele dagen voordien het faillissement gaan aanvragen.
Volledig scherm
De Belgische tak van de Franse webshop 3 Suisses is vorige week failliet verklaard. De eigenaar van 3 Suisses België, het Franse bedrijf Domoti, was enkele dagen voordien het faillissement gaan aanvragen. © Screenshot 3 Suisses

Postorderbedrijf 3 Suisses is failliet

De Belgische tak van de Franse webshop 3 Suisses is vorige week failliet verklaard. De eigenaar van 3 Suisses België, het Franse bedrijf Domoti, had al enkele dagen voordien het faillissement aangevraagd. 

15 reacties

  • michel vandenhove

    5 jaar geleden
    2 kasten gekocht 1x 1100€ + 1x 750€,, na één maand begonnen ze te barsten na veel zeveren en zagen mailen enz een retour bedrag van 700€ ontvangen geen wonder dat zoiets failiet gaat nadat ze hun rommel weigeren terug te nemen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • davina laureys

    6 jaar geleden
    Hier ook bestellingen nooit ontvangen maar wel nu gepeperde factuur, wat kan ik hieraan doen? Weet er iemand raad hiervoor?
  • Vicky Van den Neucker

    6 jaar geleden
    Hier een bestelling geplaatst, factuur uit het oog verloren en nooit herinnering gehad, was uit gedachten gegaan ook. Nu ineens ferm bedrag dat ik zou moeten betalen! Zonder herinnering te ontvangen! Daar laat ik het niet bij!
  • Doornaert Marleen

    6 jaar geleden
    tijdje geleden iets besteld maar nooit ontvangen ! Sturen nu wel de rekening op!!!Proberen te contacteren telefonisch maar nummer niet meer in gebruik....daar sta je dan
  • Tim Hendrickx

    6 jaar geleden
    Nog een bed besteld en nadien een mens aan het lijntje gehouden met de leverings datum. We hebben het bed een maand geleden geleverd terwijl hij geanuleert. Nadien niets meer van gehoord en geen rekening meer gezien. Dus volgens mij hebben we dat bed gratis gekregen.