ID / wouter van vooren
Volledig scherm
© ID / wouter van vooren

Terugroepacties wegens listeria volgen elkaar op, maar wat doet de bacterie eigenlijk en hoe komt ze in ons eten terecht?

Vandaag moet Fresh Fruit Express twee producten uit de rekken halen omwille van een mogelijke listeriabesmetting. Het verzoek kwam van leverancier Greenyard waar het allemaal begon. Ook Albert Heijn in Nederland roept een product terug. Maar wat als je van zo'n besmet product hebt gegeten? 

5 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    nog wat meer van dieje vreemde rommel eten en bestellen zoals het spreekwoord het gras enz enz ,wat blijkt nu de natie wordt hier vergeven waar ze bij staan,vroeger nooit van gehoord maar toen konden we nog onze eigen groeten en fruit telen,nu is dit alles onbetaalbaar gemaakt door u verkozene met dank van de rest van de natie
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    daar kan je maar 2 richtingen mee uit. je wordt er knettergek van (HYSTERIA). of je krijg een verzamelwoede (HISTORIA prentjes). Het is in alle geval niet schadelijk. Bij het ene ben je veel geld kwijt (psychologen en psychiaters), bij het andere maak je kans veel geld te verdienen met je verzameling.
  • richard Siegfried

    6 jaar geleden
    Ook aan dit nieuws is er een reukje aan als men zich er bewust vragen bijstelt, Uiteindelijk kon men de oorsprong van de dodelijke uitbraak achterhalen: een fabriek van Greenyard in Hongarije was de grote boosdoener volgens de EU-vazallen! het Land Hongarije zal men op allerlei manieren laten boeten (bloeden) omdat deze niet in de pas willen lopen zoals de Dictators van de EU het willen.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Huisdokters schrijven bijna geen anti-biotica meer voor. Je moet het maar "uitzieken". Er vallen meer doden door geen anti-biotica voor te schrijven dan door het wel te gebruiken.... Vooral voor ouderlingen, babies en kleuters kan het dodelijk zijn door uitdroging.
  • Marianne Bastiaens

    6 jaar geleden
    Oostende, rauwkost, en lap, al drie dagen de kattesmerte. Geraak van de pot niet meer...