Rv
Volledig scherm
© Rv

"Hij kreeg zijn verdiende loon": pervert grijpt naar billen van serveerster, haar stevige reactie liegt er niet om

Ongewenste aanrakingenEven schrikken was het voor Emelia Holden: de 21-jarige serveerster was een bestelling aan het ingeven, toen ze plots iemand aan haar achterwerk voelde friemelen. De jongedame draaide zich meteen om, nam de pervert stevig bij z'n shirt en gooide hem tegen de muur. De politie kwam ter plaatse om de man in de boeien te slaan. De bewakingsbeelden lieten aan duidelijkheid alvast niet te wensen over.

147 reacties

  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    En daar komen de flikken voor ??? Man, man, dan moeten op elke jeugdfuif honderd keer uitrukken. Haar reactie was brutaal, agressief en helemaal niet in verhouding tot het gebeurde. Als er volgens de iemand moest worden opgepast was zij het dus. Weer typisch voor flikken dit ...
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Johnny de sutter juist twee maten twee gewichten.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Overdreven reactie voor een streeltje op haar kont. Het mag allebei niet. Als de man werkonbekwaam is dan zal zij het mogen betalen.
  • Alain Stuker

    6 jaar geleden
    Ik ben een man met een mooi kontje en daar wordt wekelijks in geknepen door vrouwen die ik nog nooit gezien heb. Dat gebeurt op café. Ze lopen achter me langs en ik krijg een liefdevol knijpje. Ik ben apetrots dat mij dit zo vaak overkomt. Mijn echtgenote maakt er ook geen probleem van.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Ik zou net hetzelfde doen en nog een schop in zijn kl.....bij. Je blijft van iemands lijf af, punt, seut of geen seut.