EPA
Volledig scherm
© EPA

Politie onderschept kilo cannabis bij verkeerscontrole in Sint-Katelijne-Waver

6 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Degene die voor algemene regularisatie van drugs zijn moeten eerst is gaan kijken wat die kunnen aanrichten bij jongeren in de jeugdpsychiatrie. De stap van soft drugs naar hard drugs is klein. Andy Casteels, meer verantwoordelijkheid voor de burgers, als je iemand op de verantwoordelijkheid wijst staat half politiek correct België op zijn kop en dan voor drug gebruik gaar de gebruiker zelf de gevolgen dragen???
  • Remi Verbeke

    6 jaar geleden
    Verdovende middelen of zeer krachtige multi geneesmiddel ? Een bak trappist is veel gevaarlijker dan een kilo cannabis.....wat een belachelijke wetgeving hier in België.
  • Lieven Cleymans

    6 jaar geleden
    Drugs Mechelen. Mogen we weten uit welke hoek ?
  • Andy Casteels

    6 jaar geleden
    Nu zijn alle drugs illegaal, en er zijn nog altijd veel verslaafden, je kan alles wat je kan bedenken gewoon kopen van criminelen. Zo is de overheid schuldig aan het ontstaan van ciminele drugbendes. Maak het toch legaal en dan kan er tax op betaald worden en ontstaat er een boost in de economie. En dat iedereen dan plots gaat experimenteren of aan de hardrugs raken, is totale onzin, het tegendeel is waar. Minder bemoeienis van de overheid, meer verantwoordelijkheid voor de burgers!
  • Joerie Driessen

    6 jaar geleden
    Jammer dat ze die gepakt hebben... Hopelijk zijn ze snel weer vrij.