Ivan Leko.
Volledig scherm
Ivan Leko. © Photo News

"Het is geen titel, maar het blijft een trofee", zegt Clubcoach Leko over Supercup

Club BruggeOp een persconferentie heeft Club Brugge-trainer Ivan Leko aangekondigd dat hij zondag in de Supercup tegen Standard zijn best mogelijke ploeg zal opstellen. De Kroaat wil de wedstrijd absoluut winnen én goed voetbal op de mat leggen. 

5 reacties

  • Nico Vanden Buys

    6 jaar geleden
    Twee slechte ploegen gezien. Te veel balverlies.Meer woorden maak ik daar niet aan vuil.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    T'is toch niet waar dan we weer gans dat seizoen met die zeveraar gaan gekloot zijn met die belachelijk uitspraken over Club Brugge. Luister Urdi en die andere kiekens wij zijn boeren en hebben een brede rug om al die zever op te vangen is hij vol 1 maal schudden en alles licht er terug af.
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Amaai noem je het voetbal van Brugge mooi voetbal, slaap verder.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    het blijft een mooie affiche tussen 2 ploegen die mooi voetbal nastreven. Wat Luik deed in de play-offs was van grote klasse.dat de transferperiode zou moeten gedaan zijn voor de start van de competie.En hopelijk worden de play-offs na dit jaar afgeschaft.Een kampioen moet gekend zijn dat 9mnd matchen en niet in 8 weken tijd met voorsprong die wordt gehalveerd en nuwelijks mooie matchen brengt.Op 27 juli begint de fake-competitie van Belgie.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Inderdaad transferperiode maximaal tot eind eerste week augustus. Alles vlugger afgehandeld en ploegen kunnen de wedstrijden aanvatten met hun type elftal! Maar ja UEFA - FIFA rechtlijnig ??? Overal anders !