Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Farmareus Merck laat prijzen zakken na kritiek van Trump

De zware kritiek die de Amerikaanse president Donald Trump al maandenlang uit op het prijsbeleid van de farmaconcerns begint resultaat op te leveren. Nadat eerder het Amerikaanse Pfizer en het Zwitserse Novartis afzagen van - aangekondigde - prijsverhogingen, heeft het Amerikaanse concern Merck & Co. nu zelfs prijsdalingen aangekondigd.

15 reacties

  • dirk belis

    6 jaar geleden
    Laat u niet verblinden! De eigenaars van deze firma's zijn achter de schermen de beste vriendjes van Trump.dit dient alleen maar om zijn imago omhoog te krikken.die prijsstijgingen krijgt de gemiddelde Amerikaan nog later op hun brood! Maar dan op een andere manier!
  • Chris Vandorpe

    6 jaar geleden
    Geef trump vandaag een pak aandelen in de pharma industrie en morgen tweet hij dat de prijzen omhoog moeten ...
  • Louis Vanarwegen

    6 jaar geleden
    Denken die pro Trump zijn hier dat het aan die gek ligt? Daar zit een strategie achter zoals elk bedrijf dat doet, of denken jullie dat ze naar een??? gaan luisteren, vergeet het..
  • Frank De Rycke

    6 jaar geleden
    Op naar zijn 2de termijn ...hij doet tenminste wat hij beloofd !
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    En met stille trom zijn er belastingsverlagingen voor de medische sector belooft voor het einde van het jaar. Die de "kleine man" dan weer zal moeten bijpassen. Net zoals hij een belastingsverlaging heeft gedaan voor zichzelf, zijn organisatie, zijn gehele familie van véle miljoenen. Dan is het natuurlijk gemakkelijk om maar wat kritiek te spuien. Zielig degenen die geloven dat hij rechtuit is....