Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Opnieuw bekerdief betrapt op Gentse Feesten

Een man heeft vandaag opnieuw geprobeerd bekers te stelen op de Gentse Feesten. Hij werd betrapt door de security met 300 bekers bij zich. Gisteren raakte bekend dat eerder al Roma-kinderen betrapt waren toen ze zich verstopten tussen de bars.

14 reacties

  • Helene Van der Heyden

    6 jaar geleden
    Ik zou niet willen drinken uit bekers die niet nieuw zijn ik vraag mij af of die ook ontsmet zijn mensen met herpes die er van gedronken hebben heel besmettelijk.En wat met het water van de afwas in de riool zal toch niet gewoon afwasmiddel lnzitten hoop ik en dat alleen om minder te moeten opruimen daar hebben ze toch winst genoeg aan
  • Marianne Bastiaens

    6 jaar geleden
    Amai echt speurwerk en goed opgevolgd door politie en staatsveiligheid. Deze dure operatie werd geslaagd ze hebben de gevaarlijke crimineel kunnen vatten. We zijn weer eens gered zeg ! Veilig ! Ik ga goed kunnen slapen na dit goede nieuws !
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Geen plaats meer voor Belgen. Neem er de niet belgen weg en je hebt geen volk meer
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Ze hebben een bekertje gestolen my god^^ Kijk ik ken een hoop volwassen mensen, allemaal Belgen, die ermee pochen op het terras van betreffende discotheek of café volle bacardi cola's etc 'ritsen'. En trots dat ze zijn. Bah.
  • Patrick Arnout

    6 jaar geleden
    Als ieder zijn eigen beker zou meebrengen zou er geen enkel probleem zijn.