Tomorrowland.
Volledig scherm
Tomorrowland. © BELGA

IN BEELD. Feest barst los op Tomorrowland, in sprookjesachtig decor

FestivalsTomorrowland in Boom opende vandaag voor het eerst de deuren. Het feest barstte uiteraard meteen los. 

1 reactie

  • guy muis

    6 jaar geleden
    Mooi jammer heb ik geen kaart
  1. Van crowdsurfen op een krokodil tot de bellyslide en meezingen met ‘Let it Go’: de opvallendste momenten van machtig Alcatrazfestival vol Belgische toppers
    PREMIUM

    Van crowdsur­fen op een krokodil tot de bellyslide en meezingen met ‘Let it Go’: de opvallend­ste momenten van machtig Alcatraz­fes­ti­val vol Belgische toppers

    Het Alcatrazfestival in Kortrijk viert zijn vijftiende verjaardag in stijl. Wat een feest is het toch weer in De Lange Munte, met dank aan het zonnetje maar toch vooral aan de uitmuntende organisatie. De affiche is gevarieerd, van hoge kwaliteit en ook heel Belgisch. Ongeveer twintig van de 110 bands komen uit ons landje, en ze hebben geregeld meer succes dan internationale kleppers. Lolbands Alestorm en Electric Callboy oogsten waarschijnlijk het meeste succes, tot spijt van wie het benijdt.
  2. Afgelaste 100% RETRO Festival houdt gedupeerden nog een jaar langer aan het lijntje: "We hadden ook de boeken kunnen neerleggen"
    Festival
    20

    Afgelaste 100% RETRO Festival houdt gedupeer­den nog een jaar langer aan het lijntje: "We hadden ook de boeken kunnen neerleggen"

    Wie een ticket kocht voor het 100% Retro Festival in Bobbejaanland, dat vorig jaar op het allerlaatste moment werd geannuleerd, krijgt z’n geld terug. Dat belooft organisator Hugo Foets: “Maar wel pas volgend jaar.” De afgelasting zette heel wat kwaad bloed bij de fans van onder meer Laura Lynn en Soulsister. In eerste instantie werd het festival verplaatst naar deze zomer, maar al snel werd duidelijk dat ook deze editie er niet komt. Als goedmakertje worden de gedupeerden nu uitgenodigd op een barbecue.