Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Mooie oproep van dochter gaat viraal: "Papa is heel lief en op zoek naar een vrouw om de rest van zijn leven mee te delen"

BinnenlandTot nog toe is de vonk nog niet overgeslagen voor de 47-jarige vader van Mirne. Om haar alleenstaande vader uit Brasschaat aan een partner te helpen, lanceerde ze eergisteren een oproep op Twitter. "Op zoek naar een vrouw om de rest van zijn leven mee te delen", klinkt het. Geïnteresseerde kandidaten kunnen Mirne op Twitter een berichtje sturen. 

23 reacties

  • Sam Bel

    6 jaar geleden
    Maar het is zeer moeilijk om dat dekseltje tegen te komen. Zelf potentiële deksels... ik veronderstel dat vrouwen een overvloed aan potentieel hebben. Ik snap het niet. Hoe weinig matchen je hebt. Het gros is te mottig om dood te doen
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Ik wens die man een schoon madam toe.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Voor elke deksel is er een pot en voor elke pot is er een deksel. Sommige dekseltjes en sommige potten gaan nl. kapot. Altijd oppassen met het kooksel. Niet smossen. Niet te veel suiker. Niet te lang laten koken. Tijd geven om het te laten afkoelen.
  • wim CLAES

    6 jaar geleden
    hij heeft blijkbaar een trouwe hond...dus is er geen haast.
  • Krysia ostrega

    6 jaar geleden
    Och ,sommige reacties zijn echt niet zo lief,zoals je hebt een hond ,met een hond kun je geen relatie hebben !dochterlief wil haar vader gelukkig zien..wat is daar zo mis aan om dit op deze manier te doen!Er zijn ook vrouwen die niet op geld azen ,maar naar ware liefde..misschien ziet ze deze kans ,wie weet..veel succes voor je vader!