AP
Volledig scherm
© AP

Hamas kondigt wapenstilstand met Israël aan, maar tank bestookt toch Gaza

Nadat het conflict tussen Israël en de Palestijnen in de Gazastrook gisteren dreigde te escaleren, hebben beide kampen een akkoord bereikt over een staakt-het-vuren. Dat zegt een woordvoerder van Hamas, Fawzi Barhoum. Het bestand "met de bezetter" werd bereikt met de hulp van Egypte en de Verenigde Naties, luidt het. Toch heeft een Israelische tank vanmorgen een militaire post van Hamas bestookt.

13 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Als Israel deze tactiek blijft hanteren dan zullen ze in de geschiedenisboeken naast Duitsland gezet worden als land waar men duizenden mensen opsloot en doodde dan hebben ze hun eigen holocaust !
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Wat is er nu weer verkeerd aan het bestoken van een Hamasopslagplaats?
  • Sylke Buysse

    6 jaar geleden
    Belangrijkste oorzaak achter het aanhoudend geweld & het uitblijven van een vreedzame oplossing : Hamas, de islamitische & westerse Hamas Sponsors & alle "politiek correcte" idioten die hier de Palestijnen systematisch blijven opvoeren als "slachtoffers". And by the way : de titel van dit artikel is misleidend.
  • Isaaq Shalom

    6 jaar geleden
    @Louis Verdonck hoedje af!
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Is hun munitie op. Ja bestellingen doen op PMT (planning middellange termijn) he. Ze zouden beter eens een sociaal plan uit de grond stampen voor hun eigen bevolking en hun buren.