Tolk Marina Gross maakt aantekeningen tijdens het fotomoment voorafgaand aan het vertrouwelijke gesprek tussen Donald Trump en Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Tolk Marina Gross maakt aantekeningen tijdens het fotomoment voorafgaand aan het vertrouwelijke gesprek tussen Donald Trump en Vladimir Poetin. © AP

Dit is de vrouw die precies weet wat Trump besprak met Poetin

BuitenlandVan de anonieme figurantenrol die vertalers meestal hebben op officiële foto’s is zij plots de vrouw geworden die iedereen dolgraag zou willen horen. Marina Gross gaat echter nooit uit de school klappen.

14 reacties

  • luc vanderlinden

    6 jaar geleden
    De Amerikaanse democratie wordt vergiftigd door de partijpolitieke pers ! Als er iets of iemand op zijn plaats moet worden gezet is het wel de Amerikaanse partijpolitieke pers. Een ramp voor de democratie !
  • Marc Lams

    6 jaar geleden
    Inderdaad. Het ging oa over wereldvrede ! Met deze beide grote leiders die het goed menen is er terug HOOP !!!
  • Julien Buys

    6 jaar geleden
    toch raar want poetin spreekt vloeiend engels en duits lol
  • Dimitri Mostrey

    6 jaar geleden
    Poetin spreekt al een decennia zijn wens uit tot wereldvrede. Trump heeft dezelfde wens uitgedrukt tijdens zijn campagne. Wat als ze o.a. daar over spraken? De burgeroorlogen in Afrika. De Korea's. Het Midden Oosten. Oekraïne. Genoeg stof tot nadenken. Zo'n ideeën openbaar bespreken is zelfmoord. De grootste industrie ter wereld verzilvert de kogel en verhult de schutter. Vrede is voor losers, niets voor mannen met dikke sigaren. Just a thought.
  • Jef Pauwels

    6 jaar geleden
    Als dat geen democratie is!