BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gentse Feestenburgemeester is "nozems op twee wielen" beu: "Asociaal, degoutant, arrogant en vooral onverantwoord"

Feestenburgemeester Christophe Peeters (Open Vld) roept de fietsers op de Gentse Feesten op om voorzichtiger te rijden. "Ze wanen zich de koning van de weg, maar het is soms onverantwoord en degoutant." Hij heeft de politie de opdracht gegeven extra te controleren.

76 reacties

  • Eric Urkens

    6 jaar geleden
    Voor de mensen die door een fiets van hun sokken werden gereden. Niet waar volgens Groen! Een partij met politici die alles steeds beter schijnen te weten dan wat er zich werkelijk op straat afspeelt.
  • Yves Pinoy

    6 jaar geleden
    Graag een referendum, enkel voor de bewoners in het oude centrum van de stad, met de vraag: Gentse feesten, laten doorgaan op dezelfde manier of einde Gentse feesten? Ik vermoed dat de 130.000 bezoekers ergens anders hun vuiligheid kwijt zullen moeten raken, het gebral tijdens de nacht en de afbakening van hun feestavond met urineren ergens anders mogen doen.
  • Luc De Cock

    6 jaar geleden
    Ze moeten zulke evenementen verhuizen naar een industriezone zodat de stad rustig en proper blijft en allen die weerspannig zijn werkstraffen geven en den boel doen opkuisen
  • Paul Philippaerts

    6 jaar geleden
    Politiekers die willen eerst doden hebben voor ze iets ondernemen. Om dan als triomfantelijke warmwater-uitvinder met een verbod of een beperking op de proppen te komen. Er zullen hoe langer hoe meer buitengewone gasten opduiken.
  • pascal de bruycker

    6 jaar geleden
    Als je zulke grootschalige " brood volk en spelen " evenementen organiseert weet je vanzelf dat je zulke situaties zal creëren , dus feestcommissaris zwijg beter ! Ik vraag me af hoe de Gentenaar die midden in dat gedruis woont op een normale manier nog weg kan van zijn huis of naar zijn huis kan komen , best dat deze dan een 30 tal minuten met de fiets aan de hand te voet gaat door de feestzone .