De Kruisafneming van Peter Paul Rubens.
Volledig scherm
De Kruisafneming van Peter Paul Rubens. © Historiek.net

Facebook ontkent "naaktpolitie" en nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie

Facebook nodigt Toerisme Vlaanderen uit op de koffie. Het bedrijf speelt daarmee in op de oproep en het ludieke protest van Toerisme Vlaanderen. De socialenetwerksite weerlegt ook dat het naakt van schilderijen of kunstwerken in gewone posts zou censureren of verwijderen. Voor advertenties zijn de regels wél strenger, daar is ook artistiek naakt in veel gevallen verboden, erkent Facebook.

28 reacties

  • Anne Liesje

    6 jaar geleden
    Ik begrijp de musea ook niet echt hoor. Ze klagen dat het aantal bezoekers drastisch daalt maar anderzijds gaan ze hun "kunst" posten op sociale media.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Geen Manneke pis in Amerika !!!!
  • Andrew Clossus

    6 jaar geleden
    Ik denk dat europa er goed aan zou doen om een eigen sociaal platform op te richten en facebook simpelweg te verbieden. Amerika is te verschillend om dat hier zomaar binnen te laten.
  • Mark Vrijdaghs

    6 jaar geleden
    De redneck's. Het blijft een raar volkje met rare gewoontes. Een wapen mag verkocht worden aan wie het dragen wil. Kijken naar een blote borst,...… da's landverraad. Zielig!
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Dat mag dan niet, maar de private gegevens van honderd duizenden Facebook gebruikers doorgeven aan een reclame bedrijf, mag dan wel. Ik heb enkele maanden op Facebook gezeten, ben er terug afgegaan. Wat een zever daarop staat, zelfs foto's van wat men gegeten of gedronken heeft.