Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © PHOTO NEWS

Brandstofhandelaars verbolgen na "irrationele" beslissing over stookolieketels

De Belgische Federatie van Brandstoffenhandelaars (Brafco) is niet te spreken over de beslissing van de Vlaamse regering om de verkoop van stookolieketels te verbieden vanaf 2021. De federatie stelt ook dat er geen overleg plaatsvond met de sector. 

470 reacties

  • josiane houzet

    6 jaar geleden
    Waar zijn we eigenlijk al mee bezig altijd maar geld afnemen voor dure vernieuwingen denkt eerst na of dat allemaal nog betaalbaar is voor mensen die het niet brêed hebben
  • Eddy Haerens

    6 jaar geleden
    Bourgeois noemt dit historisch. Hij heeft zich versproken. Hij bedoelde histerisch.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    Normaal hé de meesten hebben gekozen voor deze onbekwame regering met zn zelfvoldane SUPER en TOPministers, dit is het gevolg, denk volgende keer eerst na voor ge voor die bende ”SUPERpaljassen" stemt... niks maar dan ook “NIKS” is in het voordeel van de SUPER hardwerkende bevolking.......
  • William Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Van die onbenullen mochten we eerst de woning niet verwarmen met electriciteit, nu ook niet meer met gas of stookolie . Dan terug maar een kolenkachel aanschaffen of wat ?
  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Dirk Brouns, dat klopt niet. Ik ben zeer tevreden over mijn lucht-lucht warmtepompen, en zeker over het verbruik dat een flink stuk lager ligt dan verwacht.