nina.be
Volledig scherm
© nina.be

Veel glitter, vlinders en doorzichtige stofjes: de meest extravagante outfits van Tomorrowland

Het eerste weekend van Tomorrowland zit er bijna op. En het was weer de moeite. Niet alleen het decor zag er sprookjesachtig uit, maar zowat alle festivalgangers zijn diep in hun kleerkast gedoken voor de meest opvallende vestimentaire keuzes. Wij kwamen, keken en vergaapten ons aan alle flamboyante, kleurrijke outfits. 

6 reacties

  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    6 jaar geleden
    Er is altijd en overal critiek, op alles wat mensen doen, kan er geen enkele positieve reaktie op komen? Met deze hitte is het meer dan normaal dat mensen lichte kledij dragen, ze lopen nog niet naakt en dan zal er geen cretiek komen want mensen zijn gelijk beesten
  • Stephanie De Wit

    6 jaar geleden
    Maar mannekes toch! Altijd negatief reageren. Be positive! Er lopen heel veel extravagante en speciale exemplaren tussen, dat is zeker waar. Dik, dun, jong, oud, van over heel de wereld kunnen zich zelf zijn of juist is helemaal uit hun bol gaan. Als dat nu een mens gelukkig maakt waar maken jullie dan zo druk om? Slecht nieuws genoeg op sociale media, laat het een keer leuk blijven, aub. #leef!!!
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    eigenlijk is het een soort carnaval met muziek, ter plaatse dansen op steeds dezelfde ritmes, veel pronken en miljoenen selfies voor de vrienden, zie mij hier nu eens staan, egotripperij tot en met, maar toch beter dan negatieve handel en wandel ! waar is de tijd van de goede ouwe rock en roll, twist en slow bedoening, veel leuker vond ik.
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    hopelijk niet te veel gezaag over betastingen
  • Fred Fred

    6 jaar geleden
    Lekkere meiden ja maar die gasten, jeez, wat is dat. Allemaal met hun opgeblazen borst en biceps en in bloot bovenlijf. Precies een Jerommekes parade. Is dat stoefen tegen elkaar?