Jeffrey Dujardin
Volledig scherm
© Jeffrey Dujardin

Marnix (65) en Nadia (63) zagen hun mobilhome voor hun ogen ontploffen in Mont Saint-Michel: "Net op tijd wakker"

In de nacht van afgelopen woensdag op donderdag is op een parking aan de Mont Saint-Michel in de Franse gemeente Beauvoir de nieuwe mobilhome van Marnix (65) en Nadia (63) in brand gevlogen en ontploft. Het koppel werd uit hun slaap gewekt door geknetter van vuur en kon tijdig ontsnappen uit de mobilhome. "We zochten de rust op met ons tweetjes, vier dagen later zagen we het ontploffen voor onze ogen."

33 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Haal die vervuilende auto's van de baan. Om mogen die onze lucht verpesten?
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Ja veel techniek die zowel op batterij, 220V of op gas kan werken! Ook de mobilhome is een auto met een woonopbouw, dus er kan veel mis gaan. De keuring beperkt zich enkel tot de technische eisen & verkeersveiligheid van het voertuig, niet van het kampeergedeelte . En inderdaad kan men oudere voertuigen (+ 10j) niet verzekeren tegen brand en diefstal, maar een BA is genoeg voor schade aan derden. Gelukkig zijn er nog mensen die willen helpen.
  • Jan Standaert

    6 jaar geleden
    Als je een auto koopt van meer dan 20 jaar oud,laat je die best eens grondig nakijken eer je er honderden kilometers gaat mee rijden. Alle rubberen slangen, brandstofleidingen en dichtingen enz. zijn wellicht aan vervanging toe. Rubber is na zovele jaren "verstorven". Zeker ook alles vanaf de gasfles tot aan de apparaten nakijken. Reken vooral niet op een geldig keurinsbewijs. Die houden zich daarmee niet bezig. Veel oudere auto's zijn rijdende tijdbommen.
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Een grote tegenslag is dit wel, maar jullie zijn er nog alle twee!!!
  • Bill Poorten

    6 jaar geleden
    Amai helemaal opgebrand , vanished