BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kernkabinet uiteen zonder akkoord over begroting en arbeidsdeal

Het kernkabinet is vanavond iets voor 22.00 uur uiteen gegaan zonder akkoord over de begroting en de arbeidsdeal. Morgen gaan de werkzaamheden voort. 

45 reacties

  • guido taens

    6 jaar geleden
    Ik lees juist dat er mensen zijn die gaan beginnen met verkeersborden af te breken voor de prijs van oud aluminium,maar daar zal onze geweldige nozemregering dan wel een aluminiumtaks opheffen ,WEYTS en GAIA, echte vuiligheid,de rottigheid van België.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Hard werken ? Dat is toch om te lachen ? Zien hoe ze weer in ons zakken kunnen zitten of wat ze van Jan Modaal nu kunnen afpakken ! Wat een belachelijk land het hier geworden is.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De grote dwarsligger zal de cD&v zijn. De linkse kibbel partij in de regering wil zo weinig mogelijk vooruitgang boeken omdat ze op deze manier BN-VA zo veel mogelijk stoken in de wielen kan steken. "Geen Arco-geld, geen stem ; Arco gedupeerde belasting betalers, geen stem"
  • Jeroen Deschrijver

    6 jaar geleden
    Inderdaad, Arco moet betaalt worden door het “ACW nu NET” en door niemand anders. Dat deze criminelen, men kent ze, hun slachtoffers terugbetalen. Lijkt me rechtvaardig. Waar is het probleem? Kon dat nu echt ook niet op 6,6 minuten beslist worden?
  • RONNY DE PETTER

    6 jaar geleden
    Indien arco betaald zal worden met belastinggeld gaat zeker onze volledige familie stem naar vb in oktober.