ANP/politie
Volledig scherm
© ANP/politie

Gevonden lichaam bij Gardameer is van vermiste Koen (17)

Het lichaam dat vanmiddag gevonden werd bij het Gardameer is van de vermiste Nederlandse tiener Koen van Keulen (17). Dat melden onze collega's van het Algemeen Dagblad. Het lichaam werd aangetroffen in een greppel met vijftig centimeter water, naast een smalle weg in de buurt van pretpark Gardaland en tussen de camping waar Koen verbleef en een andere kampeerplaats. Het zou daar al enkele dagen gelegen hebben, meldt AD.nl.

5 reacties

  • Raymond Van Dooren

    6 jaar geleden
    Wij komen al jaren naar het Gardameer en die wegen zijn echt niet fijn om te rijden. Te fietsen laat staan te lopen... zo ontzettend zwaar voor de ouders om Op zon akelige, niets dienende manier je zoon te moeten missen.. heel veel sterkte!
  • Dick van Aggelen

    6 jaar geleden
    Sterkte voor vader en moeder en andere bebestaanden.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Gewoon vreselijk om dit te moeten meemaken als je op vakantie bent met je kinderen. Maar enkele meters naar beneden gevallen op een bijna vlakke rechte weg met nergens bergen of bermen? Is hij niet aangereden en dan vluchtsmisdrijf? Zijn eredienst voor een jonge dame heeft hem nu zijn leven gekost , triestig RIP.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    vreselijk , geen woorden voor , hopelijk komt de waarheid boven maar zoals je weet in het buitenland toch altijd iets anders , kom ik als ouder nooit te boven , nooit
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Ach mensen toch... Dit is zo vreselijk, een mooi jong leven zomaar weg...