CD&V-vicepremier Kris Peeters en eerste minister Charles Michel (MR).
Volledig scherm
CD&V-vicepremier Kris Peeters en eerste minister Charles Michel (MR). © BELGA

"Regering bereikt akkoord over Arco en Belfius", woordvoerder premier Michel ontkent ten stelligste

De regering-Michel heeft een akkoord bereikt over de beursgang van Belfius en een vergoeding voor de gedupeerde Arco-coöperanten. Dat vernam De Tijd. De woordvoerder van de premier ontkent intussen "ten stelligste" dat er een akkoord bestaat over het dossier Arco/Belfius.

193 reacties

  • Soy Vermeulen

    6 jaar geleden
    Acw rap van naam veranderen...en opgelost.....acw moet de mensen terug betalen.....maak een aub het totaal kapitaal van acw bekent???staat dat geld wel in België????ik denk het niet
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Een zaak is zeker. Leugenaars. Eerst ontkennen dat er een akkoord is en de volgende dag aankondigen dat er een is. Ik haat leugenaars.
  • Raymond Claessen

    6 jaar geleden
    Dit sleept al jaren aan en wordt telkens over de kiesdatum getild. De arco gedupeerden mogen ALLEEN betaald worden door het ACW, hebben middelen zat. Had destijds 22.000 euro aan Fortis aandelen. ALLES kwijt en niemand die mij vergoed. Leterme zou dat eens regelen.... zit zelf in Stockholm bij UNIA aan een riante wedde. Weer iemand uit dezelfde familie van profiteurs.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De grote dwarsligger zal de cD&v zijn. De linkse kibbel partij in de regering wil zo weinig mogelijk vooruitgang boeken omdat ze op deze manier N-VA zo veel mogelijk stokken in de wielen kan steken. "Geen Arco-geld, geen stem ; Arco-gedupeerde belasting betalers = geen stem"
  • Christian Mommaerts

    6 jaar geleden
    voor de zoveelste keer dus een hoop leugens van Turtelboom en De Wever onlangs in de zevende dag over arco,enkele weken terug,toen dacht ik al zoiets van,kennen zij hun regeerakkoord niet,dat ze trouwens zelf hebben opgesteld,ik vraag me af en van De Wever weten we het al lang over zijn leugens en oproerkraaierij of die zogezegd geleerde mensen niet veel te veel worden betaald in verhouding met hun prestaties