ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Verwarring rond code oranje: wat mag en wat niet?

36 reacties

  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Het wordt wel een beetje belachelijk door het feit dat het maar in bepaalde delen van het land niet mag en in andere wel. Want in mijn gemeente is er dat verspillingsverbod, maar in de gemeente hier net naast (en dat is letterlijk 50 meter van mijn huis) mag het wel. Het is gewoon een grote geld farce. Ik ga mijn auto dus bij mijn achterbuur in de andere gemeente wassen vanaf nu.
  • Jean Van rompaey

    6 jaar geleden
    We zijn weer typisch Belgisch bezig hieronder. Niemand die zich van iets aantrekt. Ik, ik, ik. Niemand die zegt dat ge moet leven zoals de bosjesmannen maar een beetje opletten en ni verkwisten is ni te veel gevraagd.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Gisteren gezien dat de boeren gezuiverd afvalwater oppompen en dat er daar meer van genoeg is.Het is proper ,alleen niet drinkbaar.Kunnen ze dan geen gescheiden net leggen waar mensen kunnen van af tappen?Voor de tuin,de auto,terras,wc enz.Dat en overal gescheiden riolering.
  • Ivan Dejonghe

    6 jaar geleden
    Brandweer zou beter de regenputten gaan vullen. Er is water genoeg.
  • Manfred Wauters

    6 jaar geleden
    els verbiest al ooit gehoord van stroomafwaarts. Dat is waar het water naartoe gaat. De zee. In't stad is het geen zeewater hoor