Donald Trump (l.) en Vladimir Poetin (r.) tijdens hun ontmoeting in Helsinki op 16 juli.
Volledig scherm
Donald Trump (l.) en Vladimir Poetin (r.) tijdens hun ontmoeting in Helsinki op 16 juli. © REUTERS

Trump verdedigt opnieuw zijn houding op de top met Poetin: "Ik heb niéts toegegeven"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag zijn houding tijdens de topontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin, een week na die top in Helsinki, nogmaals verdedigd.

15 reacties

  • Erik eric@arb.be

    6 jaar geleden
    Beter dialoog dan confrontatie en een nieuwe koude oorlog en een nieuwe bewapeningswedloop. Sommigen reacties komen precies van de wapenlobby. Proficiat verkozen presidenten geef ons vrede.
  • an kobe

    6 jaar geleden
    Natuurlijk schieten beide heren goed met elkaar op. Ze beliegen hun volk voortdurend, vervalsen verkiezingen, haten de democratie en de vrije pers, en bouwen een persoonlijk fortuin op op de rug van hun burgers. Two of a kind.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Wanneer stapt die vent eigenlijk uit zijn verdedigingsmodus? Duidelijk een gebrek aan geloof in eigen kunnen. De houding van hun president spiegelt aan de hele bevolking van Amerika. Onbegrijpelijk dat zulke zwakkeling nog aanhang vind.
  • Lilly Daems

    6 jaar geleden
    Dikke leugenaar die Amerika aan het verkopen is . Europa zou beter een eigen atoom programma starten en een eigen militaire overmacht opbouwen . Daarna alle raketten van Amerika laten ontmantelen . En ook alle militairen huiswaarts sturen . Wedden dat Amerika op zijn blote knieën valt ?
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Aangezien ze hem hebben verkozen, zullen ze het ermee moeten doen en naar alle waarschijnlijkheid gaat hij in 2020 herverkozen worden, dus eigen schuld dikke bult, wel gevaarlijk voor de rest van de wereld, maar daar hebben zijn kiezers lak aan. "America first" weet je wel.