BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Patrick Lefevere heeft nog geen hoofdsponsor voor 2019: "Ik ben op zoek naar geld"

Tour de FranceMaten, Makkers, Wolfpack: Maes wordt vanaf 2019 een belangrijke cosponsor bij Quick.Step. Of moeten we zeggen bij de ploeg Patrick Lefevere? Want de huidige hoofdsponsor zet volgend jaar een stap opzij en zal niet langer de grootste naam op het shirt zijn. Lefevere: “Ik ben op zoek naar geld.”

9 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    ondanks alle zeges zal het niet zo makkelijk zijn. lefevere wil dit team samenhouden, al zal het met Alaphilipe niet zo makkelijk worden na zijn ritzeges..de marktwaarde stijgt dan nogal in het oog van de concurrenten - en ook Lefevere maar die gaat niet gek doen. Het zou weleens kunnen dat het vanuit Italiaanse hoek komt... er is daar een revival bezig waardoor op een of andere manier vlotter sponsors zich aanmelden..
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Wielrennen blijft een nichesport, dus blijven de sponsors weg. F1 is slaapverwekkend maar krijgt wel de miljarden binnen. Te weinig show en glamour rond de wielersport zal wel de reden zijn.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    belgisch staats regering als dat niet lukt de waalse dan nog niet de vlaamse naar brussel moet je niet gaan die rit kan je je besparen daar is alles al weg geroofd legaal nog wel,de vlaamse daar vinden ze de poen uit geen probleem,wel na de vakantie,niet hopen op 2 minut beslissing zou wel eens enkele jatren kunnen duren net voor de volgende verkiezing
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    haal wat geld van je rekening !
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Zijn ploeg gaat toch eens wat koersen moeten gaan winnen zegt er hier één met een zonneslag. Moa vent toch.....ze wonnen er al 50 dit jaar of mogen klassiekers ook niet meegerekend worden ? Wat jaloezie en simpelheid kan doen met een mens.