Uw energiefactuur oogt misschien vrij complex, maar eigenlijk moet je enkel op de energieprijs focussen
Volledig scherm
Uw energiefactuur oogt misschien vrij complex, maar eigenlijk moet je enkel op de energieprijs focussen © Shutterstock

Je energiefactuur doorgelicht: hiervoor betaal je maandelijks

mijnenergie.beEen energiefactuur bestaat uit diverse elementen. Als consument valt het niet mee om daarbij door de bomen het bos te zien. We ontleden jouw energiefactuur, zodat je zelf kan vaststellen welke info belangrijk is. 

158 reacties

  • Love Russia

    5 jaar geleden
    VLD heb tesamen met Verhofstad Electrabel verkocht aan Franse en diet is vornamelijke reden van duurste stroom in Europa.. Let op op vie zou jij kiezen in Mei.
  • Hugo Van Haevre

    5 jaar geleden
    Goed gezien vaan de gemeentes, vroeger stond iedere gemeente in voor zijn straatverlichting nu hebben ze het uitbesteed en ontvangen daar dan de btw op niet te verstaan
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Lopen die nu ons voor gek uit te maken? De overheid is 70% van de faktuur meer valt daar niet aan te ontleden. Denk eraan in het stemhokje!
  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    Het e hoe waar je moet op letten zijn d energieprijzen....want de overige 99% is pure oplichting georganiseerd door de roverheid. Dat er kosten zijn, begrijp ik, maar dat wij via de belastingen moeten blijven opdraaien voor hun overbetaalde postjes, daar kan ik niet mee leven. Als PvdA hetzelfde ambt kan voor de helft van de prijs, dan stel ik mij vragen bij de motivatie van de andere partijen....En ik zal toch niet PvdA stemmen wegens even grote oplichters...
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    De partijen die de topfuncties binnen de intercommunales naar zich toetrekken, zijn N(V)-Blabla, CD&V en OpenVLD. Zeg maar gerust dat het heel toevallig de partijen zijn die de meerderheid vormen binnen de Vlaamse regering.