Kristof Calvo (Groen)
Volledig scherm
Kristof Calvo (Groen) © Photo News

Oppositie vernietigend voor zomerakkoord: "Mensen in armoede duwen helpt hen niet aan job"

De oppositiepartijen hebben geen goed woord over voor het zomerakkoord van de federale regering. Ze wijzen erop dat de onzekerheid blijft. Het begrotingswerk noemt Groen onder andere "niet serieus".

307 reacties

  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ik vond werk, puur geluk. Ingeleverd, zeker weten maar het blijft puur geluk,omdat ik 58 was, 20 maanden ervoor was ik door herstructurering ontslagen. En waarom puur geluk! Omdat ik iets kende dat weinigen kennen en men direct iemand wilde die onmiddelijk zijn plan kon trekken. Denk je echt dat iedereen zoveel geluk heeft?
  • Sabine Hauspie

    6 jaar geleden
    Politieke partijen moeten dringend de handen in elkaar slaan ipv elkaar af te breken om de machtigste te zijn. Stop daarmee! Werk samen! Zorg dat Euopa zich zo weinig mogelijk kan moeien! Zorg voor onze bevolking. Als wij uitgemolken zijn, is het gedaan met België
  • michel De Blay

    6 jaar geleden
    Telkens ik Kitir zie, dan zie ik ook de echte reden waarom Ford het is afgestapt uit België. Zij en de vakbonden zijn verantwoordelijk.
  • michel De Blay

    6 jaar geleden
    @Rudy Saels. Wat zou je nu toch nog willen???? Dat je mag beginnen bij je nieuwe werkgever aan het loon van je vorige. M.a.w je zou op je nieuwe werk al direct meer verdienen als mensen die er al jaaaaaaren werken. Beetje serieus blijven hé.
  • Gerd Camps

    6 jaar geleden
    Je kunt een citroen maar één keer uitpersen op is op nee werken belastingen betalen zegt nva'-open veld cdnv.