iStock
Volledig scherm
© iStock

De droom om voor eeuwig jong te blijven, wordt binnenkort misschien werkelijkheid

Een rimpel hier, een grijs haar daar en een kalend hoofd. Typische kenmerken die je duidelijk maken dat je stilaan oud wordt en meestal niet in dank worden afgenomen. Maar de wetenschap maakt zulke symptomen mogelijk verleden tijd.

10 reacties

  • Dean Janssen

    6 jaar geleden
    Behoor je bij 's werelds machtigste mensen zoals David Rothschild gun jezelf dan iedere keer een nieuwe hart, bij hem stond de teller op 7 aan hart implantatie! Hij werd 101 jaar en na 5 maand stierf hij God zij dank...teveel mensen en vooral kindjes die op mysterieuze wijze verdwijnen in de States... . Doneren is een geschenk, en artsen rekenen jou een dure grap!
  • bryan de ceuster

    6 jaar geleden
    Febe Chapin: Spreek voor uzelf! Als jij na 80-90 jaar van deze aardkloot wil verdwijnen, is dat uw goed recht. Maar spreek niet voor alle andere mensen die wél veel ouder wensen te worden!
  • Dick De Zeure

    6 jaar geleden
    Eeuwig jong blijven...waarom? Om je botten eeuwig te blijven afdraaien?
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Ze hebben dus een verouderingsproces in gang gezet i.p.v. een verjongingsproces. Zo kunnen we nog eeuwen doorgaan.
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Allez, weer iets dat jaren "wetenschappelijk" onderzocht moet worden maar waar je dus in werkelijkheid nog nooit iets van hoort zoals al die andere dingen... (pil die alle kankers geneest, pil die kaalkoppen voorziet van een weelderige haardos, middel dat nieuwe tanden maakt waar er ontbreken,...). Te gek voor woorden allemaal.