BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Waarom er vandaag geen akkoord is over vervanger F-16

politiekDe federale regering is geland met de begroting én met Arco. Maar waarom is regering-Michel niét geland met de vervanging van de F-16’s? Die vraag stelt VTM NIEUWS-journalist Dirk Van den Bogaert aan premier Charles Michel (MR). “Het was nooit de bedoeling om nu al een beslissing te nemen over de F-16's”, antwoordt hij.

9 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Guido, rode rakker, neen ze vrezen de verkiezingen . Ben je misschien de familie Claes al vergeten? Van een roverbende gesproken.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Guido , ik denk dat Spa ons nooit meer kan terug betalen van hetgeen al in hun zakken is beland met dergelijke aankopen . En dan spreken we nog niet over zonnepanelen waar we nog jaren voor gaan betalen .
  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Iedereen, behalve die pipo's aan de top, dat het de f35 gaat worden, het misbaksel waar de Amerikanen zelf vanaf willen
  • Rik Tytgat

    6 jaar geleden
    De Belgen schijnen in de EU bekend te zijn als grote onderhandelaars. In dit geval zijn ze er zelfs in geslaagd om onderhandelingen aan te knopen buiten het door hen zelf vastgelegd wettelijk kader.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    De regering is met juist niks geland.. Hoe kan het ook? N-VA is onbekwaam, en de andere twee houden zich zo gedeisd mogelijk. Kwestie dat mensen vergeten dat ze ook in dit gedrocht van een regering zitten die niks klaar krijgt.