Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dumoulin vindt pepperspray-actie van politie "niet zo slim"

Tour de FranceDe Tourkaravaan kwam vandaag tot stilstand nadat protesterende boeren de weg hadden geblokkeerd. Dat leverde een neutralisatie op waarbij renners last kregen van door de politie gebruikt traangas of pepperspray.

9 reacties

  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Tom reageert hier op een vraag van een reporter. Hij doet geen straffe uitspraken, hij veroordeeld niemand en hij zegt gewoon wat hij ervan denkt. Hij heeft ook nooit gezegd dat hij geen fouten maakt. Als iedereen nu eens gewoon zou lezen wat er staat en er zelf niets bij verzint zou het veel simpeler zijn.
  • robin verfaille

    6 jaar geleden
    Dumolin hou je bezig met je wielrennen,,nadien praten is zo gemakkelijk. Dankzij de politie kan een grote koers als deze doorgaan.En Dumolin,,ik ben echt GELUKKIG voor jou dat jij NOOIT een foutje maakt. ALS laatste Dumolin,,schoenmaker blijf bij je leest.
  • Frank Dupont

    6 jaar geleden
    Altijd toch kritiek he! Wat hadden ze moeten doen? Vechten of zo en dan is het weer van...politie onnodig hard opgetreden ! Kritiek zonder zelf een oplossing voor te stellen is te gemakkelijk
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    pepperspray is radicaal enz...heb je al ooit eens met iemand moeten vechten die zich verzet nancy...onze experts hier tjonge jonge toch..
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Als de politie niks deed, had hij gezegd dat het niet kon dat ze alleen toekeken... steengoed renner maar word een zagende filosoof, praat wel vaker sneller dan hij nadenkt. het was wel dom van de agent(en) om de windrichting niet te checken vooraleer de peppersray werd bovengehaald.