Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanendert hard voor Tourorganisatie na valpartij Gilbert: "Signalisatie in deze Tour is nul"

Tour de FranceJelle Vanendert (Lotto Soudal) toonde zich in de zestiende Tourrit door mee te gaan in de vroege vlucht. Hij zou uiteindelijk als dertiende finishen, op 2:09 van winnaar Julian Alaphilippe. Vanendert voelde zich in de Alpen niet al te best en was blij dat hij zich vandaag wel in de kijker kon rijden.

10 reacties

  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Het is een gevaarlijke afdaling en ASO weet dat ook dus hadden maar beter maatregelen vooraf genomen.
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    In een afdaling neem je als renner een berekend risico, kwestie de verwittiging kan je inderdaad op de kritisch gevaarlijke punten een seingever zetten daar heeft Jelle gelijk,in deze tour is alles raar .....de parcourbouwer heeft geen zicht op gevaarspunten, ik heb al haakom gezien met een wegversmalling die niet te zien is, zonder seingever enz..... die heeft waarschijnlijk nooit met de fiets gereden.....
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Men kan het ook anders zien: Gilbert is geen bergritrenner. Hij heeft niet de ervaring van echte berggeiten. Daardoor was hij niet in staat, om succesvol af te dalen.
  • Muu Muufley

    6 jaar geleden
    Patrick Vandeputte hij zal het wel weten zeker. Of rijdt u ook in de toer op dit moment? Nee, dus waar haal jij het recht van spreken dan?
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Peter, jij zegt "in die bocht". Inderdaad schandalig, alle andere bochten geen probleem, maar in die bocht hadden ze inderdaad vangnetten moeten plaatsen. Grove fout van de organisatie. Weer zo een geval van achteraf wist ik alles van tevoren.