Minister van Werk Kris Peeters (CD&V), premier Charles Michel (MR) en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Minister van Werk Kris Peeters (CD&V), premier Charles Michel (MR) en minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). © Photo News

Jambon over Arco: “Ik vind dat beweging.net te weinig bijdraagt”

De regering heeft vannacht een akkoord bereikt rond het Arco-dossier. Een deal waar N-VA zich zal aan houden, verzekert minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon aan VTM NIEUWS. “Persoonlijk vind ik wel dat beweging.net te weinig bijdraagt”, voegt hij nog toe.

169 reacties

  • Willy Rooselaers

    6 jaar geleden
    Dat we teruggaan naar de tijd van priesterDaens dat heb ik al gezegd vanaf het moment dat de N-VA en OVLD samen in de regering kwamen.
  • Willy Rooselaers

    6 jaar geleden
    Ik heb geen arcopar aandelen en toch moet ik als belastingbetaler ervoor opdraaien.
  • Jonas Gent

    6 jaar geleden
    Beweging.net zou alles moeten betalen, en anders maar failliet laten verklaren! Er is geen akkoord! Binnen de meerderheidspartijen, maar die zijn geen schuldeisers hé! Zij beslissen om de put van beweging.net deels op te vullen met belastingsgeld. Dat is een ware schande!!
  • marc tamar

    6 jaar geleden
    ARCO deal is pure diefstal.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Er is een akkoord. Maar Jambon moet toch nog een beetje stoken. Het standpunt van de N-VA was dat de belastingbetaler er niet voor op moet draaien. Maar het zou al een mirakel geweest zijn als ze toch één punt uit hun verkiezingspropaganda gerealiseerd hadden.