EPA
Volledig scherm
© EPA

Ryanair verkleint vloot in Dublin na stakingen Ierse piloten: 300 banen bedreigd

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat zijn in Dublin gebaseerde vloot met 20 procent verkleinen, vanwege de recente stakingen van de Ierse piloten en de snelle groei van de Poolse activiteiten. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Driehonderd banen zouden bedreigd zijn.

16 reacties

  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Eerlijk ? Het socialisme vertoont mankementen, dat is een zekerheid. Maar nooit of nooit zo veel mankementen als het ongebreidelde kapitalisme met de daaraan verbonden uitbuiting van de mensen. Of hoe verklaart u de toenemende armoede, de toename van de kloof tussen arm en rijk en de verminderende inkomsten van Jef Klak, zieken en gepensioneerden ? Thatcher en Reagan zijn niet direct figuren om fier op te zijn.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Je weet toch wat je tekend? Als ik niet tevreden ben met mijn werk ga ik niet staken, maar zoek iets anders en neem ontslag. Al vaak de vraag gehad of ik mee actie voerde en nooit erop in gegaan. Steeds geantwoort dat ze ook ergens anders kunnen gaan werken.
  • Jean Vermote

    6 jaar geleden
    Voor de mensen die het niet weten, de grote ceo van RYANAIR is een echte gangster. Ooit een reportage gezien over hem, enige menselijk gevoel heeft die niet, lijkt net op dat Typetje in de film In Bruges die de baas was van de twee handlangers.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    goed gezien van Ryanair, wie voor Ryanair werkt wist op voorhand wat men moet doen. Wie voor NMBS werkt weet dat ook op voorhand, en toch staken ze ook (luierikken van de vakbond noem ik dat ). Ik hoop dat NMBS ook eens wat stakers ontslaat!
  • Marino Coolsaet

    6 jaar geleden
    Moeten ze maar overal staken kan hij zijn vliegtuigen naar Mars doen hij zal uiteindelijk toch wel plooien.