Beeld van de inbraak in Mai Thai Cuisine. Een dief maakt de kassa leeg.
Volledig scherm
Beeld van de inbraak in Mai Thai Cuisine. Een dief maakt de kassa leeg. © Mai Thai Cuisine

Zaakvoerder Thais restaurant herkent dieven die toesloegen bij café The Great Old en geeft ook beelden vrij

Joachim Mels, zaakvoerder van het Antwerpse restaurant Mai Thai Cuisine, denkt de dieven die de kluis van café The Great Old hebben gestolen, te herkennen. Ook hij geeft nu beelden vrij van een recente inbraak in zijn restaurant. "In de hoop dat er zo snel mogelijk een einde kan komen aan deze golf van inbraken die door onze stad trekt.”

19 reacties

  • Wilma Buttiens

    6 jaar geleden
    iedereen mag die gezichten zien,want dat van bescherming van de privacy,is flauwe kul,want die smeerlappen mogen wel uw privacy schenden,hypocrisie ten top
  • Paul Velghe

    6 jaar geleden
    Mr Geens, in wat voor een wereld heb jij ons gestort ? Gansters, dieven en bandieten worden beter beschermd dan de burgers van dit land. Ja, ze hebben zelf een vereniging opgericht : beweging.net
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Als je ze al kent en naar de politie gaat zal de agent aan u vragen. Wat wilt u dat ik doe. Ik zal het doorgeven . Daarmee is de kous af .
  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Het wordt hoogtijd dat aan diefstal een eind komt. Schakel dit gelijk met moord met voor bedachten rade. Het moet maar eens gedaan zijn om aan andermans zaken te zitten.
  • Maurice Keukelaers

    6 jaar geleden
    Dat die restauranthouder maar oppast dat hij geen proces aan zijn broek krijgt wegens schending van de privacy. En misschien kan de dader niet meer vervolgt en veroordeeld worden omdat zijn rechten geschonden zijn. Absurdistan.