Premier Michel (r.) verdedigde het zomerakkoord van zijn regering met vuur.
Volledig scherm
Premier Michel (r.) verdedigde het zomerakkoord van zijn regering met vuur. © BELGA

Vuurwerk in de Kamer over zomerakkoord: "Hebt u geheugenverlies?"

Een eerste gedachtewisseling over het gloednieuwe zomerakkoord, was in de Kamer vanmiddag meteen voer voor een pittig debat tussen regering en oppositie. Daarbij viel op dat premier Charles Michel bijzonder scherp was voor sp.a-fractieleidster Meryame Kitir. Hij verweet haar "leugens en karikaturen" te hanteren.

173 reacties

  • Berthie Gijsen

    6 jaar geleden
    Weg met al die regeringen.Geld verspilling.
  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    Over de degressiviteit van de werkloosheidsuitkeringen : eindelijk, ze worden wakker en hopelijk gaan ze dit ook echt doorvoeren. Als je ziet hoeveel jeugd geen werk heeft is dat enkel en alleen omdat ze te lui zijn om te gaan werken, en eerlijk gezegd waarom zouden ze ook, als ze toch geld krijgen om NIKS te doen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De Wever, Francken, Jambon, Van Overtveldt ze zitten nu op één of ander strand in een ver land ons uit te lachen . We hebben die stomme Vlamingen weer eens goed met hun pietje gehad.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Dat heb je met een parlementaire democratie is Belgie. Een kleine graaiende minderheid beslist wat de domme volkse meerheid moet betalen om hun levensstandaard te kunnen onderhouden. Met andere woorden. De bevolking draait op voor het luxe leven van de graaiende politieke minderheid. Nog meer woorden nodig? Ik denk het niet.
  • alain debels

    6 jaar geleden
    Ontwaak, verworpenen der aarde.