Volgens getuigen had de grotere hond geen muilkorf op, maar had het baasje die in haar handen. De viervoeter zou eerder al agressief hebben vertoond.
Volledig scherm
Volgens getuigen had de grotere hond geen muilkorf op, maar had het baasje die in haar handen. De viervoeter zou eerder al agressief hebben vertoond. © Google Maps

Hond bijt andere hond dood in Brussel: "Wat als het een kind was geweest?"

Inwoners van de Brusselse gemeente Sint-Gillis zijn gechoqueerd nadat een hond een soortgenoot heeft doodgebeten op het Loixplein. Het zou niet de eerste keer zijn dat de viervoeter agressief gedrag vertoonde. De gemeente onderzoekt samen met de politie of er maatregelen moeten genomen worden, schrijft Bruzz.

18 reacties

  • Meindert Knop

    6 jaar geleden
    Mensen vechten toch ook met elkaar Honden zijn vaak agresief tegenover andere honden
  • Erwin Vander Putten

    6 jaar geleden
    Een tijdbom op 4 poten! Overheid zal wel ingrijpen nadat er eerst een mens door wordt aangevallen... Eigenaar laten opdraaien voor alle kosten en daarna levenslang verbod voor bezit van hond wegens niet bekwaam.
  • Thierry De koninck

    6 jaar geleden
    Als ik met de hond ga wandelen zie ik ook altijd honden eigenaars die hun hond niet aan de leiband hebben. Men zou hier beter eens gas boetes voor uitdelen
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Wat een stupide vraag, "wat als het een kind was". dit is zoals de hittegolf, " en wat als het nu eens vroor?". Het is geen kind en het vriest niet. die stelling slaat nergens op. wacht af en maakt dan de titel "hond bijt kind dood". Dat is de werkelijkheid. EN NIET ANDERS.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Wat als het een volwassene geweest was, spuitje en afmaken? In 99% der gevallen liggen de problemen niet bij de honden maar wel bij de mensen die hem groot brachten. Deze mogen van mij dan ook dadelijk een spuitje krijgen.