Getty
Volledig scherm
© Getty

6 vrouwen vertellen hun ergste ervaring met hun schoonfamilie

Schoonmoeders, vaders, een volledig nieuwe familie. Het is niet allemaal even gemakkelijk. En lekker cliché. Een studie toonde aan dat 60% van de vrouwen al toegaf dat de relatie met een vrouwelijk aangetrouwd familielid hen al ongelukkig maakte en stress bezorgde. Je bent dus niet alleen wanneer je die liefste schoonmama soms eens vervloekt. 

22 reacties

  • Lut Kennis

    6 jaar geleden
    Je kan van je schoonmoeder ook méér liefde en genegenheid krijgen dan van je echte moeder! Ik spreek uit ervaring.
  • Liesbeth CUPPENS

    6 jaar geleden
    Schoonmoeder met een wit kleed op het trouwfeest? Naar huis sturen met de boodschap dat ze pas mag terugkeren zodra ze een anders gekleurd kledingstuk aangetrokken heeft. Wanneer ze weigert, weet men direct wat haar het huwelijk van haar zoon waard is.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Je familie kies je niet, je schoonfamilie daarentegen...
  • Sonja Van Brabander

    6 jaar geleden
    Jaren na mijn trouw zaagde mijn (ex )schoonmoeder nog steeds over het feit dat zijn (ex) liefje wel beter was. Zij was verpleegster en ik( maar) verzorgende.Om nog maar te zwijgen over het feit welk wasmiddel ik moest gebruiken. Zij eiste en eiste... enz.
  • Els Heirweg

    6 jaar geleden
    Mijn zogezegde schoonmoeder heeft een brief geschreven naar haar zoon drie maanden voor onzen trouw met al negatief over mezelf en mijn familie met de raad om alles af te zeggen , onze huwelijksdag was een begrafenis en 1 maand na ons huwelijk heeft ze er voor gezorgd dat ik door haar twee zusters met geweld werd aangepakt , ik kan er twee boeken over schrijven