Apple en Samsung krijgen steeds duchtiger concurrentie in het high-end smartphone segment
Volledig scherm
Apple en Samsung krijgen steeds duchtiger concurrentie in het high-end smartphone segment © rv

Apple versus Samsung versus Huawei: wie wint de strijd der titanen?

MultimediaDe strijd tussen de grootste en sterkste jongens in de high-end smartphonemarkt is al lang niet meer enkel een gevecht tussen Apple en Samsung. Zo kreeg de P20 Pro, het nieuwe vlaggenschip van Chinese fabrikant Huawei, niets dan uitstekende reviews én de bijnaam “de ‘killer’ van de iPhone X en Samsung S9”. We vergeleken de drie patsers.

77 reacties

  • Jan Van Windekens

    6 jaar geleden
    @Peter Neefs, uitstraling en klasse moet van jezelf komen, niet van een of andere wagen, telefoon of merkkledij. Die m'as-tu-vu houding wijst op mentale en intellectuele armoede.
  • Steve Walschot

    6 jaar geleden
    Peter, als jij BMW en Mercedes klasse noemt, is het begrijpelijk dat je zulke uitspraken maakt. Tegenover echte klasse wagen zijn deze maar doorsnee voor Jan met de pet die wil, maar niet kan. En zo is de strijd der smartphones ook. Apple is voor Jan met de pet die denkt het grootste luxepaard gekocht te hebben door een gebrek aan kennis en gebaseerd op 'wat de mensen denken'. Ik vind dit artikel overigens zeer top en neutraal.
  • Yannick Vanhex

    6 jaar geleden
    Oneplus ;)
  • Azdine Ben

    6 jaar geleden
    Ik ben content met mijn Huawei P20 zeker de stabiliteit van de camera nog nooit zoiets gezien daar is iPhone niets tegen
  • Peter Neefs

    6 jaar geleden
    Apple is gewoon klasse , de naam, de uitstraling , en dan ook nog eens een leuke gsm .. Toppie gewoon, is zoals BMW Mercedes etc .. Klasse standing .. De andere zullen ook wel ok zijn en mss zelfs beter, maar tja .. Ze zijn geen Apple