Wil je extra’s op je verzekering, dan kies je tussen een volledige of een kleine omnium
Volledig scherm
Wil je extra’s op je verzekering, dan kies je tussen een volledige of een kleine omnium © Shutterstock

Zo kies je de voordeligste autoverzekering

SparenWelke autoverzekering het goedkoopst is? Op die vraag bestaat geen pasklaar antwoord, want alles hangt af van jouw profiel en de risico’s waartegen je je wil verzekeren. Maar met deze eenvoudige tips kan je wel zélf achterhalen welke autoverzekering voor jou het voordeligste is.

12 reacties

  • Timmie Smet

    6 jaar geleden
    Hier is een idee: koop geen auto! Want dat is zo duur! Verander gewoon van werk zodat je minder grote afstanden moet doen!
  • Raymond Claessen

    6 jaar geleden
    Merk dat er klachten zijn voor touring verzekeringen.Heb dat ook ondervonden. Op de parking van een grootwarenhuis werd ik aangereden.Duidelijke aangifte gedaan waarbij tegenpartij schriftelijk bevestigde in fout te zijn. Geen vergoeding gekregen omdat het op een openbare parking was gebeurd.
  • Eerdekens Mathieu

    6 jaar geleden
    Bij Touring Verzekeringen wordt je niet uitbetaald zelfs als je 100% in je recht bent, ik moet nog altijd een uitbetaling van meer dan 1000 euro trekken, maar niets ze hebben allerlei uitvluchten, ben ondertussen naar de Generali gegaan, daar is zelfs pechdienst en reservewagen inbegrepen inclusief de laagste premie zonder dat kilometergedoe.
  • Jozef Dezeeuw

    6 jaar geleden
    Allergoedkoopste is een bedrijfswagen.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Kwaliteit heeft een prijs. Een goede service na een ongeval en een correcte en vlugge afhandeling van een schadegeval heeft ook een prijs. De meeste verzekeringen hebben onderlinge afspraken. Als je aangifteformulier goed ingevuld is de zaak op korte tijd geregeld. Bij de andere moet men veel tijd en geduld hebben.