iStock
Volledig scherm
© iStock

Aquaflanders herroept eerdere waarschuwing over dreigend watertekort: “Per ongeluk uitgestuurd”

Aquaflanders trekt de waarschuwing in die deze ochtend werd uitgestuurd omtrent het waterverbuik in Oost-Vlaanderen en delen van West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. De watermaatschappij adviseerde in het bericht om spaarzaam met leidingwater om te gaan aangezien “bevoorradingsproblemen niet uitgesloten” zijn als het verbruik nog zou stijgen. Het gaat om een oud persbericht dat door een medewerker per ongeluk werd verspreid, vertelt algemeen directeur Carl Heyrman aan De Tijd.

13 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Nog zo'n staatsmedewerker die tussen zijn Facebookverkeer door nog wat tijd vond voor zijn betaalde job.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Geert Minjauw, hetgeen je vertelt is larie en apekool. Waar haal je het eigenlijk?
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Serieus, Geert Minjauw ? In 2016 en 2017 zaten grote delen van Spanje maandenlang zonder water door de extreme droogte, de ergste in 20 jaar. Tijdens de winter viel nog niet 1/3 van de normale hoeveelheid neerslag. Het water moest aangevoerd worden met tankwagens om de bewoners te bevoorraden. Niemand wil de kost dragen voor de extra maatregelen voor iets wat misschien maar één keer in de 50 jaar voorkomt. Overigens is er vandaag nog meer dan voldoende water.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    ons land word tegenwoordig bestuurd door idioten die niet meer weten waar ze mee bezig zijn wij staan op de rand van de afgrond en niemand lijkt dit te beseffen !
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Mail zat 4 weken vast .Die weten daar ook precies van de warmte .