Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Al twee records gesneuveld. Verbreken we ook het hitterecord?

Heet, heter, heetst. Vandaag beleven we de warmste dag van het jaar. Bovendien is het de warmste 26 juli sinds het begin van de metingen en werd de warmste zeetemperatuur ooit gemeten. Record na record sneuvelt. En er is nu ook officieel sprake van een hittegolf. Gaan we ook het record van de langste hittegolf ooit breken?

9 reacties

  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Met dat verschil,Dave..dit is GEEN natuurlijk fenomeen,want dan zaten we nu al een graad lager dan 50 jaar terug.De zonactiviteit is namelijk erg laag de laatste decade.
  • Dave Florizone

    6 jaar geleden
    185 jaar waarnemingen op 4,5 miljard jaar, dit is geen richtlijn om er elke dag over te klagen.
  • Carlos Van Raes

    6 jaar geleden
    @Bertil Smeets, wees gerust we gaan regen krijgen na deze hitte dat het gene naam heeft, geen droog commité meer, maar dan een natte commité, (van waar halen ze het?)
  • Jack Vanderveen

    6 jaar geleden
    Wat een gedoe over het weer. In 2016 was het vóór 13 Juli reeds een dag 38graden in Zuid-Nederland. In België zal het ook zoiets zijn geweest verwacht ik. Laten we positieve berichtgevingen plaatsen i.p.v. onheilspellende, die onjuist zullen blijken.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Wij wonen aan de pier van Blankenberge ,is hier een echte mierennest ,je hebt hier totaal geen rust meer nu ,ze waren zelfs al aan het vechen voor een parkeerplaats. Dat het maar snel regent dat de kudde verdwijnt en we hier terug onze rust hebben.