AP
Volledig scherm
© AP

Rechter geeft fiat voor proces tegen Trump wegens neveninkomsten uit hotel

De vervolging van de Amerikaanse president Donald Trump wegens het overtreden van de grondwet door opbrengsten op te strijken van zijn luxehotel in Washington DC, mag doorgaan. Dat heeft een federale rechter in Maryland beslist op basis van de argumentatie van de vervolgende partij.

7 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    De president lastig vallen, dominique? Was jij niet degene die dacht dat de president boven de wet stond? Niet dus - hij heeft de emolument clause geschonden, ondanks verscheidene waarschuwingen om alles in orde te brengen. Dit is gewoon de rechtsgang volgen, en heeft niks, maar dan ook niks, met lastig vallen te maken.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    wanneer zullen ze stoppen om de President lastig te vallen,de linkse ,zogezegde democraten,houden maar niet op,ze hebben het onderspit gedolven maar willen het nog niet aanvaarden,hetzelfde hier,Mia Doornaert en de linkse cultuur boo's,hun tijd is voorbij eb ze willen zich daar niet bij neerleggen,schandalig,links =anarchie
  • birg prokali

    6 jaar geleden
    wordt het niet hoog tijd dat die gek (trump) op stapt !
  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    Terechte aanklacht en op zijn minst is er belangenvermenging in het spel wat één en andere wet op de helling plaatste om niet te zeggen ongeldig maakt door eigen gewin.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Had hij zijn bedrijven ondergebracht in een blind trust, dan was er nu geen enkel probleem geweest. Maar dan had hij inzage moeten geven, en dat is onmogelijk zonder open kaart te spelen over zijn belastingaangifte.