Geweldig nieuws van Sir Alex Ferguson na hersenbloeding en coma

De hele voetbalwereld hield het hart vast toen de legendarische Manchester United-trainer Alex Ferguson begin mei met een hersenbloeding opgenomen werd in het ziekenhuis. De Schot werd twee dagen in kunstmatige coma gehouden. Maar intussen is hij fel verbeterd en lijkt hij zelfs weer bijna de oude. Op het Twitteraccount van Manchester United beloofde hij de fans zelfs dat hij later dit seizoen weer zou komen kijken naar de wedstrijden.

wic

In zijn eerste media-optreden sinds zijn hersenbloeding bedankte de voormalige Schotse voetbaltrainer de dokters en verplegers die hem te hulp schoten. “Zonder die mensen zou ik hier vandaag niet gezeten hebben.”

Ferguson ziet er gezond en welbespraakt uit en lijkt goed te herstellen. “De wensen die ik van over de hele wereld hebben gekregen, hebben deugd gedaan. Bedankt voor jullie steun.”

“Ik zal op het einde van het seizoen terug zijn en weer naar het team kunnen komen kijken. Tot dan wens ik José (Mourinho, nvdr) en de spelers het allerbeste.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer