EPA
Volledig scherm
© EPA

Trumps tweets kunnen tegen hem gebruikt worden in Rusland-onderzoek

Robert Mueller, de speciaal aanklager die het onderzoek leidt naar de mogelijke samenzwering tussen Rusland en de Trump-campagne tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016, zal de tweets van de Amerikaanse president onder de loep nemen, zo bericht de New York Times vandaag.

20 reacties

  • Maxime Vanmaercke

    6 jaar geleden
    Trump begint rare zijsprongen te maken en zichzelf tegen te spreken. Ik verbaas me in niks meer qua zijn doen en laten. Wel dat er hier nog altijd mensen hem bejubelen. Hoe blind kan je zijn in zijn aanbidding. Maar ja, elk zijn meug.
  • Jan Ooms

    6 jaar geleden
    Peter Bonacasa: Trump houdt nog altijd vol dat er geen collusion was, en volgens zijn advocaat zou, indien er wel collusion zou zijn geweest, dit geen misdaad zijn. (Tip: dit is zeker een misdaad).
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Toon mij je bron die zegt dat er geen collusion was Fons. Heb je niet. Ondertussen is zowat iedereen ervan overtuigd dat die er was, ook kangs republikeinse kant.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De Democrats zijn echt ten einde raad. Mueller heeft zélf al toegegeven dat er geen collusion was = geen verboden samenwerking tussen Rusland en Trump. Het enige dat Mueller tot nu heeft ontdekt, is dat Russische hackers zich geamuseerd hebben met de computers van de Republicans en de Democrats. "Dat is overduidelijk inmenging", zegt Bervoets... Hoop doet leven, hé beste man.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Bervoets, al eens nagedacht wat het probleem is met "Russen"? En ja, zoals hier gelezen van een wakkere lezer: wat met de banden tussen de USA en Israël?