Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht wil van spelers af en viseert Obradovic: "De B-kern wacht"

AnderlechtStraks mogelijk in de B-kern van Anderlecht: Ivan Obradovic. "Hij moet weg vóór 31 augustus, anders volgen sancties." Ook Teo mag zich aangesproken voelen.

49 reacties

  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Is het niet zo dat vanaf dit seizoen je de clausule van 'niet spelen tegen uw club bij verhuur' enkel mag gebruiken als diezelfde club nog een deel van het loon betaald.M.a.w. indien de huurder het volle loon op zich neemt kan je de speler ALTIJD opstellen zonder gevolgen.
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Waar is de tijd van Zetterberg, Biglia, Koller, Radzinski, Juhasz, Mazuch, Aruna, Thielemans, enz.. dat waren echte topspelers. Het gaat al jaren bergaf met Anderlecht, ze kopen alleen maar middelmatige spelers. Vroeger hadden ze altijd goede technische spelers. Triestig om mijn club zo teloor te zien gaan. Anderlecht zal nooit meer hetzelfde zijn nu Vandenstock en Vanholsbeeck weg zijn maar hopelijk kan Coucke het tegendeel bewijzen.
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Obradovic wegdoen, dat is gewoon een topspeler en heeft vorig seizoen veel te weinig gespeeld bij RSCA. Ze zouden Devroe beter wegdoen. Thelin ook niet slecht, scoorde aan de lopende band bij Beveren. Alsof spitsen zo gemakkelijk te krijgen zijn.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    rikske, ik herhaal wat ik je al zo dikwijls heb gezegd, 't is maar voetbal man. Je denkt toch niet dat ik daar van wakker ga liggen, nog minder van jullie gezever over RSCA. Ik heb totaal niks afgegeven op dat contract, ik stel alleen maar de hypocrisie vast welke in je zielig clubje schering en inslag is. En van contracten gesproken, ik ben geen boer en heb waarschijnlijk meer in papier gezeten dan jij. Slaap wel.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    FOUBERT u gaat één voor uw gezondheid rampzalig seizoen tegemoet vrees ik als ge hier al zo geweldig afgeeft op een overeengekomen contract tussen één speler en twee ploegen. Blijkbaar heb jij van uw leven nog niet veel clausules in contracten gelezen want daar staan soms nogal anderse dingen in hoor !