Rv
Volledig scherm
© Rv

Onze clubwatchers blikken vooruit naar nieuwe seizoen: niet iedereen ziet Club als topfavoriet, Eupen en Moeskroen wordt moeilijk seizoen voorspeld

Jupiler Pro LeagueMinder dan twee weken geleden kroonde Frankrijk zich tot wereldkampioen, maar AA Gent en Standard trappen vanavond wel al de Jupiler Pro League op gang. Flink wat vragen moeten een antwoord krijgen in het seizoen 2018-2019 en wij laten onze clubwatchers al eens in hun glazen bol kijken.

20 reacties

  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Als Club Wesley verliest en geen degelijke vervanger vindt dan wordt Club geen kampioen. Met Vossen als spits zal er vlug gemor te horen zijn op de tribunes. Zeker die nieuwe ? jonge kandidaat spits (19 jaar) zijn kans geven en niet direct bij de beloften stallen. Zoals Leko zelf zegt 17 of 34 de beste zal spelen.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Na de eerste competitiewedstrijden van dit WE zullen we al een richting zien. Dat Club maar oppast tegen Eupen,want op voorhand gewonnen zijn kan raar uitdraaien.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Zij dit niet de zelfde mannen die zegden dat Brazilie de WK ging winnen? Het moet altijd eerst gespeeld worden en daarna zien we wel welke ploeg het goed doet.
  • Freddy De Wulf

    6 jaar geleden
    Tom De Sutter, het grootste verlies voor Lokeren ? Wat heeft hij vorig jaar gepresteerd ? 2 keer niets. Die journalist kent er ook niet veel van. En Eupen en Moeskroen zullen het spelletje toch niet opnieuw kunnen spelen hoop ik.
  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Awel Jonas mijn gedacht.Alle G5 ploegen hebben zich versterkt of tenminste op papier degelijk ingekocht.De grootste onbekende is voor mij Anderlecht.Kunnen de Oostende jongens hun niveau opkrikken.Wat met Bakkali gaat die ooit zijn niveau terug halen.Enkel Santini vind ik een zekere versterking tov Teodorzyck, en gaat zijn doelpunten maken.Wat als Kara, Dendoncker en Trebel alsnog vertrekken??