Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen uitzondering meer: we zullen steeds vaker te maken krijgen met hittegolven volgens experts

weerDe einde van de hitte is voorlopig nog niet in zicht. Het blijft puffen en blazen. Volgende week kunnen de temperaturen opnieuw oplopen tot maar liefst 30 graden, zo voorspelt het KMI vandaag. Volgens experts raken we de tropische temperaturen maar beter gewoon, want uit prognoses blijkt dat we door de klimaatverandering meer en langere droge periodes zullen krijgen.

155 reacties

  • Alfons Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Raar dat experten niks hoeven te bewijzen, ze doen enkel uitspraken die dan voor waar genomen moeten worden. Heel anders dan UFO gelovigen..
  • Steven Colpaert

    6 jaar geleden
    En als get winters 1 of 2 graadjes vriest is dat al nieuws hahaha man mman toen ik klein was vroos get al eknd oktober en duurde de winter tot half april!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Moet ik gaan werken als het 42 graden is? Want zoveel was het in de zon. Krijg is als zelfstandige dan een aalmoes?
  • Dave Florizone

    6 jaar geleden
    Het klimaat is een lucratieve bezigheid tegenwoordig.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Stel je voor ,augustus kan een maand worden waarin regen en wind dagelijkse kost zijn zodat de aardappelen "kindjes "krijgen en daarna gaan rotten,wat voorspelt men dan weer .Wij hebben gewoon Zuid-Oostenwind nodig voor onweer en Zuid-Westelijke of Westenwind voor wind en regen .Laat de mensen maar eens genieten van de huidige warmte ,dat is goed tegen reuma .