EPA
Volledig scherm
© EPA

Europa weerlegt claim van Trump: "Er wordt helemaal niet onderhandeld over landbouwproducten"

De Europese Commissie heeft onderstreept dat landbouw geen deel zal uitmaken van de aanstaande handelsonderhandelingen tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten. "Het is duidelijk dat we niet onderhandelen over landbouwproducten", zo weerlegt een woordvoerster de claim van de Amerikaanse president Donald Trump.

10 reacties

  • diane colman

    6 jaar geleden
    Ik vertrouw Trump niet maar ook Juncker niet... Het is een zeer zwak figuur die m.i. ons flink in de steek laat en de invasie vanuit Afrika flink onderschat. De invasie Afrikaanse vluchtelingen naar Europa zou prioriteit moeten zijn. Europa is m.i. één grote warboel waar de aangesloten lidstaten geen front kunnen of willen maken.
  • Michel Van Limbergen

    6 jaar geleden
    De EU moet niet op hem toestappen! Als ze nu nog niet weten dat die man voortdurend van mening verandert, bovendien liegt dan moet je daar niets proberen uit de brand te slepen. Laat hem maar stikken in zijn isolement.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Leve Trump, tot morgen als hij alles weer anders gaat uitleggen. Neen we zijn nog niet aan een vrijhandel tussen USA en Europa. Juncker beslist niet alleen. Deze tekst heb ik gisteren al geplaatst, en het is weer uitgekomen. Trump claimt weer dingen die niet waar zijn. Trump is een echte schaap scheerder." Veel geblaat en weinig wol !!"
  • Daniel Wouters

    6 jaar geleden
    We onderhandelen niet over landbouwprodukten,maar wel over sojabonen,tiens ik dacht toch dat het een landbouwprodukt is,wat is het nu welles of nietes???uitzondering op sojabonen of op jelly beans.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    De leugens stapelen zich dusdanig op dat niemand nog weet wat er besproken werdt, laat staan beslist. door de vele mist en alcohol weet niemand nog waar het echt over gaat. Intussen worden we met zijn allen voorgelogen en bestolen. Op de EU bende kan je zoal niet vertrouwen, evenzeer op Trumpman. In gewone termen noemt men zulke gasten oplichters. In dit geval overbetaalde oplichters met ons belastingsgeld.