REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump ontkent opnieuw: "Ik wist niets van ontmoeting tussen mijn zoon en Russische advocate"

Donald Trump ontkent dat hij tijdens de verkiezingscampagne van 2016 op voorhand op de hoogte was van een ontmoeting tussen zijn zoon en een Russische advocate die compromitterende informatie over Hillary Clinton aanbood. Hij reageert daarmee op de bewering van zijn voormalige advocaat Michael Cohen. Cohen zegt dat Trump wel degelijk op de hoogte was. 

14 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Lijkt me dat iemand verhalen verzint om zelf uit de nesten te geraken": ja, en nu weten we dat die "iemand" Trump zelf is!
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Lucienne, volgens mij beide. De meeste reacties pro Trump zijn gewoon domme opmerkingen, maar er zijn twee posters die hun leugens verfraaien met alternatieve feiten om ze geloofwaardig te maken. De oplossing: vraag naar hun bron en dan zie je hoe ongeloofwaardig ze zijn.
  • Sylvia Nuyts

    6 jaar geleden
    Volgens mij beginnende dementie.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Zoals Trump reeds zelf aangaf, zelfs als ik iemand zou neerschieten op 5th Avenue, ik zou er geen kiezers door verliezen, nietwaar fons?
  • LUCIENNE VANDORMAEL

    6 jaar geleden
    @Fons Casteels, ben je nu ECHT zo'n Trump-believer -Trump een pathologische leugenaar - of lok je gewoonweg reacties uit???? Herken je wel de 'eigenschappen' van pathologische leugenaar? Pathologische leugenaars zijn erg goed in het manipuleren van anderen. Is deze 'wetenschap' niet aan jou besteed: het herkennen van de menselijke trekken!!!!