Sluikstort op de hoek van de Jan Palfijnstraat en de Handelsstraat.
Volledig scherm
Sluikstort op de hoek van de Jan Palfijnstraat en de Handelsstraat. © Foto Klaas De Scheirder

Aantal meldingen van zwerfvuil in Antwerpen neemt toe, maar er worden minder boetes uitgeschreven

Het aantal meldingen van sluikstorten in Antwerpen heeft vorig jaar de kaap van de 50.000 gerond. Maar intussen is het aantal boetes voor sluikstorten in 2017 verder gedaald. Dat meldt sp.a-gemeenteraadslid Tom Wassenberg. "De handhaving faalt. Dat bewijzen de cijfers, die nog slechter zijn dan voor 2016", aldus Wassenberg.

22 reacties

  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    De mensen zullen met hun auto niet in de LEZ-zone mogen, om naar het containerpark te rijden.
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    hoe de premier BDW ging toch Antwerpen tot een voorbeeld stad maken!!! Hahahaha al 4 jaar beloven en bedriegen dit is de Nva.
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    Als je nu van de Vlaamse en de Nationale regering zoveel geld krijgt omdat je de ministers hebt uit je partij, WAAR blijft dan al dat geld en als je het hebt wat doe je er dan mee Mr. DE Burgervader ??
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Is dat in de seefhoek?
  • Jan peeters

    6 jaar geleden
    Onze stad is tegenwoordig een verloederde stad, dat is al een hele tijd bezig, heel wat straten zijn niet om aan te zien, maar volgens De Wever gaat alles goed, hij kan dat niet weten want hij is bijna nooit in onze stad, constant in het buitenland of anders kan je hem vinden op etentjes of feestjes, die man heeft geen tijd voor Antwerpen, hij geraakt zelfs niet in het parlement........met zijn vele postjes kan hij gans het jaar verstoppertjes spelen, niemand weet waar hij is......