Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © iStock

Tweedehandswinkel koopt viool voor 50 dollar, maar die blijkt 250.000 waard te zijn

In het Amerikaanse Massachusetts kocht een tweedehandswinkel een viool van 250.000 dollar (214.500 euro) voor amper 50 dollar (43 euro) aan. De verkoper noch de kersverse winkelbediende kenden de waarde van het item.

9 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Het moet wel zijn dat de aanbieder van de viool, de waarde niet kende of wou kennen en er zo snel mogelijk van af wou ! Buit(en het bestelen van anderen is er geen inkomstenbron of waardevollere bezigheid ?)
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Na al die jaren kwam er dan toch een valse noot uit.
  • Wim Van Hoof-Segers

    6 jaar geleden
    Als her verjaard is maakt het ook nie veel meer uit.
  • Ibn Marouf

    6 jaar geleden
    @ Frank Bruutruusters: en dan? Als dat een quasi eenmalige gebeurtenis is, dient die niet te worden aangegeven. Voor iemand die te laf is om zijn echte naam te gebruiken maak je wel veel lawaai! Terloops … ik geloof geen barst van wat jij daar schrijft!
  • Kurt De Min

    6 jaar geleden
    @Frank bruutruuster, dat is nu echt een laag-bij-de-grondse opmerking hoor... zou je zelf zoiets meemaken, zou jij dit dan aangeven? En btw als dit een particuliere aankoop betreft zie ik het probleem niet... of betaal jij ook belasting op alles wat je op een 2de hands site verkoopt...? @ Jan latour, ik wens je er heel veel plezier mee...;-)